12 oktober Cycling4Change: NAP+1 Fietstocht met klimaatgezant Marcel Beukeboom

Activiteitendata
-
NAP lijn Nederland

Klimaatgezant Marcel Beukeboom fietst langs de Nederlandse NAP+1 lijn en bezoekt langs de route verschillende regionale duurzame initiatieven.

Op 12 oktober stapt klimaatgezant Marcel Beukeboom in Bergen op Zoom op zijn fiets. Om na vier dagen via Breda, Kaatsheuvel, Zeist en met een bocht naar het noorden via Hilversum, richting Harderwijk, Leek en Zwolle om tenslotte in Groningen te eindigen. Een fietstocht van bijna 400 kilometer langs de denkbeeldige watergrens van Nederland als de zeespiegel blijft doorstijgen. De tocht laat zien wat er in Nederland allemaal al gebeurt aan concrete initiatieven die bijdragen aan dit doel: verduurzaming van Nederland. En wat er juist nog moet gebeuren.

Onderweg spreekt Marcel Beukeboom met de vele bouwers van het Nederland dat we voor ons zien: schoon, gezond en veerkrachtig. Die bouwers vertellen hem het positieve verhaal van de hoop: het kàn, als we maar willen. En als we maar doen!

Kaart van Nederland met de +1 NAP Fietsroute
©Cycling4Climate
De +1 NAP Fietsroute die Marcel Beukeboom vanaf 12 oktober zal fietsen.